Ugn: 225 grader
2 dl majsmjöl
1 dl potatismjöl
2 1/4 dl socker
2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver (mer om du använder vaniljsocker)
100 g smält margarin
2 dl linfröavkok
1 dl rismjölk
ca 3 dl vinbär
råsocker att strö på
1 dl potatismjöl
2 1/4 dl socker
2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver (mer om du använder vaniljsocker)
100 g smält margarin
2 dl linfröavkok
1 dl rismjölk
ca 3 dl vinbär
råsocker att strö på
Blanda de torra ingredienserna noga, tillsätt därefter margarin, linfröavkok och rismjölk. Sätt pappersformarna i en muffinsplåt, fyll botten med 1 msk vinbär, häll på smet till 2/3, strö över ytterligare 1 msk vinbär och lite råsocker. Grädda ca 20 min i mitten av ugnen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar