Egentligen känns detta ju inte som ett recept, men det kanske kan glädja någon. Snabbt och gott är det och fyller man på med massa grönsaker vid sidan om har du en måltid som du står dig på ett tag.
Till 2 personer
Majsspaghetti (jag kokade ½ paketet till oss två)
250 g bacon
1½ dl risgrädde
Klipp baconet i bitar och stek medan pastan kokar. Koka pastan, häll av vattnet och häll tillbaka i grytan. Tillsätt bacon och risgrädde och ta gärna ett tag eller två med pepperkvarnen om du tycker om pepper. Blanda och servera!
Allergirecept mestadels, men även lite om vardagen om att vara mamma och fru till födoämnesallergiker. Tillsammans är de mina allergiska mot spannmål, sojaprotein, mjölkprotein, ägg, mandel, jordnötter, cashewnötter, hasselnötter, valnötter, kärnfrukter, stenfrukter, kiwi, bananer, rå morötter, tomat, ärtor, krabba. Puh!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar