Etiketter

allergier (23) Barnmat (19) Besvikelser (7) Bröd (22) Dessert (16) Fika (43) frukost (11) Intro (1) Jul (14) Länkar (9) Mat (64) Meny (4) Recept (122) Tips (22) Uppdatering (25) Vegan (16) Vegetarisk (18)

lördag 11 februari 2012

Det börjar ljusna...

Vardagslunken börjar infinna sig och jag har börjat att få lust att baka igen! :-) Med förutsättningen att besiktningen går ok på tisdag, så är vårt hus sålt!!!!

Lilleman är inskolad på förskolan och maten där verkar funka alldeles utmärkt (peppar, peppar....) än så länge. Blev löjligt glad när härliga förskolefröken bakade bröd till lilleman, så han kunde få nybakt precis som alla andra - det värmer så gott att andra förstår. Hon bakade hans bröd först, så att det inte skulle bli kontaminerat med vetemjöl - nog inte alla som skulle ha tänkt på det.

På tösens skola är det också bara positivt att rapportera i nuläget. Allergi-kocken är utbytt och nu verkar alla överrens om att maten har blivit mycket godare och mer varierad :-)

För er som bor i Göteborgsområdet kan jag varmt rekommendera ett besök på Swedish Taste. En gourmetrestaurang - en dyr sådan - med ack så god mat och sååå underbart hjälpsamma när det gällde att anpassa menyn så att den funkade för oss.

Återkommer snart med recept.

1 kommentar:

  1. Vad härligt, Maja, att livs- och baklusten har återvänt! Och så skönt att det ordnat sig bra för barnen på förskola och skola. Håller tummarna för att besiktningen går igenom i morgon. Ha det bra, och välkommen tillbaka i bloggvärlden!

    SvaraRadera