Etiketter

allergier (22) Barnmat (19) Besvikelser (6) Bröd (22) Dessert (16) Fika (43) frukost (11) Intro (1) Jul (14) Länkar (9) Mat (64) Meny (4) Recept (122) Tips (22) Uppdatering (24) Vegan (16) Vegetarisk (18)

lördag 26 november 2011

Den bästa tårtbotten...

....som jag har lyckats åstadkomma. Efter två misslyckade bottnar enligt några av mina andra recept, var jag på vippen att ge upp, men då vi inte har lyxen att kunna köpa färdigbakat var det inget alternativ. Jag ska villigt erkänna att det rann ett par tårar ner för kinderna när andra försöket åkte i soporna, men... Tredje gången gillt blev det och jag ska faktiskt radera de andra recepten!

Ugn: 175 grader varmluft
Till en tårtbotten:
1 dl Semper fin mix
1/2 dl majsmjöl
3/4 dl socker
1 tsk bakpulver
1 msk mjölkfritt flytande margarin
1 dl rismjölk
1 msk linfröavkok

Häll i smord och bröad (pofiber) randform (26 cm i diameter), Gräddas på mittersta dalarna i ca 10 minuter.

2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt när man får till det! Hur många bottnar kan du dela kakan i, två eller tre?

    SvaraRadera
  2. Denna delas inte utan jag bakar en tårtbotten åt gången.

    SvaraRadera