En mycket enkel sak att göra om man fuskar och använder burk-bönor, om man vill koka själv krävs lite mer framförhållning.
1 burk blandade bönor (kung markatta)
1 liten burk svarta bönor
2 msk olivolja
2 tsk vinäger
1 finhackad vitlöksklyfta
1 rejäl nypa havssalt
Blanda alla ingredienser, låt gärna stå en timme eller två innan servering.
Allergirecept mestadels, men även lite om vardagen om att vara mamma och fru till födoämnesallergiker. Tillsammans är de mina allergiska mot spannmål, sojaprotein, mjölkprotein, ägg, mandel, jordnötter, cashewnötter, hasselnötter, valnötter, kärnfrukter, stenfrukter, kiwi, bananer, rå morötter, tomat, ärtor, krabba. Puh!!
lördag 6 augusti 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar