Snabbmat är härligt så här på sommaren, eller snabb och snabb 45 minuter, men den sköter sig själv i alla fall.
Ugn 175 grader (varmluft)
1 paket frysta fiskfiléer (hoki eller sej)
1 liten påse wokgrönsaker av valfri sort
1 burk kokosmjölk (kung Markatta)
1 påse Santa Maria Lime wok spice mix
Tina fiskfiléerna en kort stund i mikron, så att de går att skära i ca 3 cm breda skivor. Blanda kokosmjölk med kryddmix. Lägg fisken i ugnsfast form, häll på wokgrönsakerna och sedan kokosmjölkblandningen. Tillaga i ugnen i ca 35-40 minuter.
Servera med ris.
Allergirecept mestadels, men även lite om vardagen om att vara mamma och fru till födoämnesallergiker. Tillsammans är de mina allergiska mot spannmål, sojaprotein, mjölkprotein, ägg, mandel, jordnötter, cashewnötter, hasselnötter, valnötter, kärnfrukter, stenfrukter, kiwi, bananer, rå morötter, tomat, ärtor, krabba. Puh!!
Låter gott och bekvämt. Lättgjorda sommarrecept är alltid bra att ha på lut. Ha en fortsatt skön sommar med familjen!
SvaraRadera