Etiketter

allergier (22) Barnmat (19) Besvikelser (6) Bröd (22) Dessert (16) Fika (43) frukost (11) Intro (1) Jul (14) Länkar (9) Mat (64) Meny (4) Recept (122) Tips (22) Uppdatering (24) Vegan (16) Vegetarisk (18)

torsdag 7 juli 2011

Fisk i ugn - enkelt och gott

Snabbmat är härligt så här på sommaren, eller snabb och snabb 45 minuter, men den sköter sig själv i alla fall.

Ugn 175 grader (varmluft)

1 paket frysta fiskfiléer (hoki eller sej)
1 liten påse wokgrönsaker av valfri sort
1 burk kokosmjölk (kung Markatta)
1 påse Santa Maria Lime wok spice mix

Tina fiskfiléerna en kort stund i mikron, så att de går att skära i ca 3 cm breda skivor. Blanda kokosmjölk med kryddmix. Lägg fisken i ugnsfast form, häll på wokgrönsakerna och sedan kokosmjölkblandningen. Tillaga i ugnen i ca 35-40 minuter.
Servera med ris.

1 kommentar:

  1. Låter gott och bekvämt. Lättgjorda sommarrecept är alltid bra att ha på lut. Ha en fortsatt skön sommar med familjen!

    SvaraRadera