Lax är favoritfisken här hemma och när fiskbilen har erbjudande på laxfilé passar vi på. Brukar ofta ha lax liggande i frysen för de tillfällen när man inte vet vad man ska äta och vill ha något NU!
1 sida laxfilé läggs i ugnsfat och kryddas med salt, vitlökspeppar och italiensk salladskrydda. Stek i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.
Koka valfri pasta efter vad du tål och tycker bäst om.
2 påsar färsk spenat (400 g)
1 paket risgrädde (Isola Bio)
1 vitlöksklyfta
(saften av ½ citron)
Mjölkfritt margarin
Fräs vitlök och spenat tills spenaten börjar mjukna, tillsätt risgrädde och ev. citronsaft. Låt koka ihop i ett par minuter och blanda sedan med den färdigkokta pastan.
Denna rätt tar ca 20 minuter - snabbmat när den är som godast!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar