Etiketter

allergier (22) Barnmat (19) Besvikelser (6) Bröd (22) Dessert (16) Fika (43) frukost (11) Intro (1) Jul (14) Länkar (9) Mat (64) Meny (4) Recept (122) Tips (22) Uppdatering (24) Vegan (16) Vegetarisk (18)

måndag 6 december 2010

Ytterligare chokladtryffel - julgodis mums!!


Eftersom barnen inte var så förtjusta i den första (dottern är trött på kokossmak) så gjorde jag en sats till med mjölkfria chokladtryfflar, men denna gången gjord på risgrädde.

100 g mjölkfri choklad (använde Plamils ljusa)
4 msk risgrädde (Isola Bio)
1 msk apelsinjuice, hallonjuice eller annan smak, varför inte en fruktpuré??!

Smält chokladen i micron eller vattenbad, rör i övriga ingredienser. Ställ i kylskåp ca 40 minuter innan du rullar dem till små kulor. Rulla i kakao eller florsocker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar